Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u graag een professionele lichtarchitect inschakelen voor uw project, bijvoorbeeld in de zorg, de horeca, het onderwijs, voor op kantoren of in de retail? Schakel dan een lichtdesigner van Dutch Light uit Ridderkerk in. Onze lichtarchitect combineert een creatieve mindset met een intelligente benadering van het ontwerp en begrijpt daarnaast alle complexe technische vereisten. Het doel van onze lichtdesigner is om de best mogelijke verlichting te realiseren voor al onze projecten.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

De werkwijze van onze lichtarchitect

Onze projecten worden uitgevoerd door een professioneel en divers team met uiteenlopende achtergronden. Zo zijn we een veelzijdig bedrijf en kunnen we u als lichtdesigner op alle vlakken adviseren. Onze lichtarchitect nodigt u allereerst graag uit voor een kennismakings- en oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we uw wensen en uitgangspunten en bepalen we samen welke sfeer gecreëerd dient te worden. Na dit gesprek maakt onze lichtdesigner een schetsontwerp. Hierin wordt aan de hand van sfeerbeelden een goede impressie tot stand gebracht. Vervolgens wordt er een definitief lichtplan opgesteld door de lichtdesigner en een offerte opgesteld. Indien u akkoord gaat, gaan we over tot de realisatie van het project.

Plan een intake met onze lichtdesigner

Bent u geïnteresseerd in een lichtplan of lichtadvies van Dutch Light in Ridderkerk? Neem dan direct contact met ons op voor het inplannen van een intake. Natuurlijk kunt u bij vragen of meer informatie ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen.