Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Video

Wat we doen

Wij verzorgen lichtadvies en leveren verlichtingsarmaturen voor projecten in nieuwbouw en renovatie.

Wij maken onze lichtontwerpen altijd vanuit een lichtconcept, volgend en verrassend. Pas daarna vertalen we dit naar uitvoerbare plannen met aandacht voor esthetiek, techniek en budget. We weten waar we over praten en zijn goed in ons vak. Wij vormen vaak de brug tussen opdrachtgever, de architect, de aannemer en de installateur. Het resultaat wordt gevormd door samenwerking. Nodig ons eens uit; we delen onze kennis en enthousiasme graag met u!

Hier zijn we goed in

Passie voor licht

Ons team van enthousiaste, gepassioneerde en ervaren medewerkers werkt dagelijks keihard aan verlichting op maat. Elk project bekijken wij met een frisse blik voor het beste resultaat.

De juiste armaturen op de juiste plaats

Wij zijn niet gebonden aan merken en leveren niet vanuit onze voorraad. Per project wordt gekeken welke armaturen het meest geschikt zijn, wat uiteindelijk leidt tot succesvolle verlichting!

We gaan ver

Bij Dutch Light hechten wij veel waarde aan service. Onze vakmensen ondersteunen tijdens het hele traject van advies tot aan realisatie.

Ontmoet het team

Aangenaam kennis te maken.

Pascal

Pascal

Binnendienst

Manon

Manon

Binnendienst

Jan Willem

Jan Willem

Projectbeheer

Theo

Theo

Verkoop

Arie

Arie

Lichtontwerp en Verkoop

Gerrit Jan

Gerrit Jan

Lichtontwerp

Gideon

Gideon

COO

Ed

Ed

CEO

Ons team is een mix van kennis, ervaring, creativiteit en visie

Met elkaar en met onze klanten realiseren wij al 10 jaar de lang mooiste projecten.

Bekijk ons werk


Dutch Light is onderdeel van de Midwich Group

Samen met de andere bedrijven van de Van Domburg Group is Dutch Light sinds september 2017 onderdeel van de Midwich Group. Midwich is een Engelse handelsmaatschappij in AV technologie, documentbeheer en IT - actief in EMEA, Noord-Amerika en Azië. Met Van Domburg Partners en Van Domburg Transport vormen we een sterke combinatie in de toelevering van audio, video en lichtoplossingen voor de projectmarkt in Nederland en België. Daarnaast genieten we de steun van onze Midwich-relaties over hele wereld, wat ons een internationaal voordeel oplevert.