Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u een lichtplan laten maken voor uw project in Utrecht? Dutch Light voldoet graag aan al uw wensen en behoeften. Wij verkopen kwaliteit verlichtingsproducten aan professionele klanten, aannemers en interieurontwerpers in heel Europa en daarbuiten en we stellen graag zorgvuldig een lichtplan voor u samen.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtplan voor uw project in Utrecht laten realiseren

Wanneer u Dutch Light uit Ridderkerk inschakelt om een lichtplan te realiseren voor uw project in Utrecht, wordt dit in vier stappen gedaan:

  • Kennismaking en oriëntatie: de lichtdesigners luisteren naar uw wensen, uitgangspunten en het budget.
  • Concept ontwikkelen: op basis van het kennismakingsgesprek wordt een schets gemaakt en aan de hand van sfeerbeelden wordt de functie van het licht duidelijk.
  • Definitief lichtplan: het ontwerp wordt omgezet in een lichtplan, waaruit een offerte volgt.
  • Realisatie van het lichtplan: na akkoord op het lichtplan en de offerte wordt de inkoop en de levering voor uw project in Utrecht voltooid.

Tijdens het gehele traject is Dutch Light uit Ridderkerk aanwezig om het te begeleiden. Zo ondersteunen wij waar nodig onze installateurs op locatie. U bent dan ook verzekerd van een uitstekend resultaat.

Plan een kennismakingsgesprek in met onze specialisten

Heeft u interesse in een lichtplan voor een project in Utrecht? Bijvoorbeeld in de zorg, horeca, retail of kantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een kennismaking en oriëntatie. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen.