Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Als u advies nodig heeft over uw verlichting, kunt u het best Dutch Light inschakelen voor lichtadvies, lichtontwerp en om een lichtplan op maat te laten maken in Zuid-Holland. Wij ontwerpen met ons team in Ridderkerk lichtplannen voor diverse branches. Zo zijn we werkzaam in de horeca, zorg, retail, woningbouw en het onderwijs. Verder kunt u ons ook inschakelen om een lichtplan te laten maken voor uw kantoor, bedrijf en overige segmenten in Zuid-Holland. Schakel daarom ons advies- en projectbureau in Zuid-Holland in voor lichtadvies, lichtontwerp en uiteindelijk het laten maken van een definitief lichtplan.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Ons advies- en projectbureau ontwerpt een lichtplan voor uw project in Zuid-Holland

Wanneer u op zoek bent naar professioneel en betrouwbaar advies voor uw verlichting, dan schakelt u het best onze experts uit Zuid-Holland in voor lichtadvies, lichtontwerpen en het laten maken van een lichtplan. Het ontwerpen en beheren van goede verlichtingsinstallaties is namelijk een vak apart, waarbij wij u uitstekend van dienst zijn. Ons diverse team heeft verschillende achtergronden, wat ons team homogeen maakt. Zo zijn we al onze klanten optimaal van dienst en voeren we uiteenlopende projecten uitstekend uit, van lichtadvies tot levering en begeleiding in de gehele regio van Zuid-Holland en Noord-Holland.

Van advies naar een definitief lichtplan in Zuid-Holland

Dutch Light in Ridderkerk werkt projectmatig. Als u door ons een lichtplan laat maken, werken we vanuit lichtadvies toe naar een lichtontwerp en hieruit volgt het definitieve lichtplan met advies voor uw project in Zuid-Holland. Aan de hand van vier stappen werken we naar de realisatie van het lichtplan toe. Allereerst houden we een kennismakings- en oriëntatiegesprek waarin u de uitgangspunten en het budget voor uw project kenbaar maakt. Vervolgens wordt er door onze lichtarchitecten in Zuid-Holland een lichtontwerp gemaakt. Van dit lichtontwerp voor uw project in Zuid-Holland kunt u vervolgens een lichtplan laten maken, waaruit een offerte volgt. Als laatste wordt de verlichting geleverd en profiteert u van onze uitstekende kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u advies nodig over uw verlichting en wilt u Dutch Light inschakelen voor lichtadvies, een lichtontwerp of het laten maken van een lichtplan in Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen.