Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Delta Light-spots zijn een prachtige keuze voor verlichting in diverse branches. Delta Light is een Belgisch familiebedrijf, dat een merk heeft gecreëerd dat we bij Dutch Light met trots verkopen in heel Nederland. Het merk ontwerpt en fabriceert architecturale verlichting en maakt het dus zeer geschikt bij samenwerkingen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Waarom u het best voor Delta Light-spots kiest voor uw pand in Nederland

De drijvende krachten achter Delta Light zijn design en technologie. Het merk is een voorloper op het gebied van productontwikkeling en houdt zich hierbij bezig met milieu, gezondheid en duurzaamheid. Zo hebben zij een eigen milieumanagementsysteem opgezet en hebben ze 2534 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor geïnstalleerd. Door onder andere deze punten, raden wij met veel zekerheid en vertrouwen de integratie van Delta Light-spots aan bij diverse opdrachtgevers in Nederland.

Naast Delta Light-spots bieden we u vele andere verlichtingsmerken aan

U kiest bij ons niet alleen voor verlichting van Delta Light, die we door heel Nederland kunnen installeren, maar we bieden u ook de keuze uit vele andere mooie merken. Denkt u bijvoorbeeld aan Modular-spots of ga voor iets uitdagends door te kiezen voor Artemide. Afhankelijk van uw wensen, voorzien onze lichtarchitecten uit Ridderkerk u van het beste advies. In een intakegesprek bespreken we dit en stellen we u belangrijke vragen die de functie van de verlichting bepalen. In een kledingwinkel is de functie van licht bijvoorbeeld heel anders dan in een hotellobby.

Maak uw wensen kenbaar

Neem contact met ons op om een intakegesprek met onze professionals in Ridderkerk of op uw locatie in te plannen. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833 of door een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl. We bekijken dan graag of Delta Light-spots de juiste keuze zijn voor uw pand in Nederland.