Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u Modular-spots integreren in uw lichtontwerp? Modular Lighting Instruments is een prachtig verlichtingsmerk en dé trendsetter op het gebied van architecturale verlichting. Dutch Light in Ridderkerk werkt hierdoor met veel trots samen met dit hoogwaardige merk. Wij maken lichtontwerpen voor diverse branches en zetten uw wensen hierbij natuurlijk voorop. Is een Modular-lamp de juiste keuze voor uw pand en doelgroep? We komen er graag samen achter!

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Modular-spots zijn geschikt voor diverse branches

Voor iedere branche is een passend lichtplan ontzettend belangrijk, omdat de sfeer bepalend is voor bezoekers, klanten, studenten of patiënten. Voor onder andere lichtplannen in de retail en in de horeca, wordt er vaak gekozen voor Modular-spots. Ze kunnen zowel fel als zacht licht geven; indien u hier advies voor wilt, staan we voor u klaar. Gaat u in plaats van Modular-spots liever voor een lineaire Modular-lamp? Ook die mogelijkheid is er bij ons! De lineaire Modular-lamp is vooral geschikt voor kantoren, maar ook voor bijvoorbeeld openbare binnenruimtes.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Is de Modular-lamp geschikt voor uw pand? We komen er samen achter! In een intakegesprek met onze professionals in Ridderkerk of op uw gewenste locatie, bespreken we graag de mogelijkheden met u. Ook uw wensen, de (gewenste) doelgroep en het doel van het lichtplan worden tijdens dit kennismakingsgesprek met u besproken. Maak dus vandaag nog een afspraak met onze lichtarchitecten. Bel naar +31 (0)180 - 745 833, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@dutchlightpro.nl. We staan dan graag voor u klaar.