Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Artemide is een merk dat innovatie, design en technologie in verlichting centraal zet. De hedendaagse ontwerpen die het Italiaanse merk creëert, zijn uitermate geschikt voor branches, zoals musea, design en horeca. Artemide onderscheidt zich door verrassende vormen en aparte designs te verwerken in hun verlichting. Wilt u nieuwsgierigheid opwekken bij uw doelgroep? Dan is Artemide het perfecte merk om in uw lichtplan mee te nemen.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Met Artemide creëren we samen een verrassend effect in verlichting

De verlichting van Artemide is opvallend, nodigt uit om binnen te komen en verrast iedere bezoeker keer op keer. Bij Dutch Light in Ridderkerk werken we daarom met trots samen met dit erkende merk. We kijken echter met een objectief oog naar iedere opdracht, zodat we u het beste lichtadvies kunnen geven. Geeft u de voorkeur aan subtiele verlichting? Dan is een merk zoals Flos misschien de betere keuze voor u. We hebben een breed aanbod aan verlichtingsmerken, zodat elk lichtplan perfect past bij de opdracht.

Kies voor de juiste sfeer

Heeft u interesse in een lichtplan met integratie van hoogwaardige merken en wenst u de mogelijkheden te bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team in Ridderkerk. Bel naar +31 (0)180 - 745 833 of stuur een e-mail naar info@dutchlightpro.nl om een kennismakingsgesprek in te plannen.