Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Het nieuwe gezicht van Dutch Light

In 2021 vieren wij het tienjarig bestaan van ons bedrijf. Al meer dan 10 jaar brengen we licht in de levens en de ruimtes van onze klanten. We doen dat met veel plezier en vrijwel altijd naar grote tevredenheid. Dit jubileum is voor ons aanleiding geweest om ons te herbezinnen op ons werk. Waar zijn we goed in, wat doen we het liefst, en waar willen we naar toe met Dutch Light? De antwoorden op deze vragen vertalen zich in een nieuw elan; een nieuw Dutch Light dat klaar is voor de toekomst.

Reden genoeg om ook onze uitstraling een opfrisbeurt te geven. De tulp blijft – zonder enige twijfel. Maar onze naam en ons logo zijn vernieuwd. Korter, krachtiger, persoonlijker. Deze ‘handtekening’ is wat ons betreft een goede weergave van onze passie en persoonlijke benadering in al onze lichtprojecten.

Met zo’n mooi nieuw jasje willen we onszelf natuurlijk ook graag laten zien. Daarom hebben we in november 2021 deze creatieve promotiefilm opgenomen in ons project AFAS Experience Center in Leusden. Onze lichtontwerper Arie schittert in de rol van zijn leven!

Begin 2022 volgt een nieuwe website om de transformatie helemaal compleet te maken.