Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u een lichtontwerp en lichtplan laten maken voor kantoren of bedrijven in Zuid-Holland? Schakel dan de lichtdesigners van Dutch Light uit Ridderkerk in. Met onze creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp voor diverse kantoren en bedrijven in Zuid-Holland, stellen we een uitstekend lichtplan voor u samen. We weten bovendien alles van de complexe technische vereisten. Zo overbruggen we het gat tussen de architect en de elektrotechniek. In ons team werken lichtontwerpers met diverse achtergronden, zoals architecturaal, theatraal, product- en milieudesign. Samen werken we al sinds 2011 aan diverse projecten in Nederland en in het buitenland. Zo hebben we ook al voor diverse bedrijven en kantoren in Zuid-Holland een lichtontwerp gemaakt en een lichtplan gerealiseerd.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

De vier stappen bij het maken van een lichtplan voor bedrijven in Zuid-Holland

Als u de lichtontwerpers van Dutch Light uit Ridderkerk, Zuid-Holland, inschakelt voor een lichtontwerp en lichtplan voor bedrijven of kantoren, wordt dit op projectmatige wijze in vier stappen gedaan:

  • Kennismakings- en oriëntatiegesprek: tijdens dit gesprek geeft u bij onze lichtontwerpers aan wat de uitgangspunten van uw project zijn en welke sfeer met de verlichting gerealiseerd dient te worden. Verder wordt er een budget afgesproken voor het realiseren van het lichtplan voor bedrijven en kantoren in Zuid-Holland.
  • Het lichtontwerp voor bedrijven en kantoren in Zuid-Holland: naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er door de lichtontwerpers een lichtontwerp/schetsontwerp gemaakt. Hierin ziet u aan de hand van sfeerbeelden hoe gedacht wordt over de functies van het licht.
  • Een definitief lichtplan: gaat u akkoord met het schetsontwerp? Dan stellen we een lichtplan samen en hieruit volgt vervolgens een offerte.
  • Realisatie en de levering: als laatste zorgen we dat inkoop en levering soepel verloopt en begeleiden we de installateur, waar nodig, bij het project.

Plan een oriëntatiegesprek in met onze specialisten

 Bent u geïnteresseerd in een lichtontwerp en lichtplan voor bedrijven of kantoren in Zuid-Holland? Of wilt u een lichtplan laten maken voor in de retail? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een kennismakings- en oriëntatiegesprek door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen.