Cookie preferences
SettingsI agree
ELE-certificaat voor Gerrit Jan

We hebben goed nieuws! Onze lichtontwerper Gerrit Jan heeft deze maand het prestigieuze ELE-certificaat (European Lighting Expert) behaald en is officieel opgenomen in het ELEA-register (European Lighting Expert Association). Dit is een grote prestatie en een erkenning van zijn talent en expertise op het gebied van lichtontwerp.

Het ELEA is een initiatief van samenwerkende lichtverenigingen, vanuit Nederland geïnitieerd en ondersteund door de NSVV. Het ELE-certificaat is een onafhankelijke bevestiging van professionaliteit en vakmanschap. Gerrit Jan heeft met een projectpresentatie en een mondeling examen bewezen dat hij beschikt over diepgaande kennis en ervaring in de wereld van verlichting. Hij kan de nieuwste trends en technologieën toepassen in een hoogwaardig lichtontwerp voor onze projecten. Meer informatie over het ELEA en de voordelen van een ELE vindt u op https://europeanlightingexpert.org/nl/

We feliciteren Gerrit Jan van harte met deze geweldige prestatie! Zijn inzet en toewijding zijn bewonderenswaardig, en we zijn ervan overtuigd dat zijn ELE-certificering ons vermogen om innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden, nog verder zal versterken.

Ben je op zoek naar een uniek lichtontwerp voor je huis, kantoor, of commerciële ruimte? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat onze deskundige lichtontwerper voor jou kan betekenen.