Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
FieldworK

Opdrachtgever

FieldworK

Omschrijving

Uitgangspunt voor deze kantoorverlichting was de omgeving met verschillende functies. Bij Fieldwork betekent werken meer dan alleen zitten aan een bureau. Overleggen, brainstormen, in stilte kunnen werken, alles is mogelijk in dit kantoorontwerp van de architect. Een heldere indeling die vooraf aan ons gepresenteerd is door middel van mooie renderings, waardoor wij hierop aan konden sluiten met de functie en vormgeving van onze verlichting.

De werkplekzones zijn functioneel en stoer, waar de vergaderruimtes juist meer een huiselijke sfeer uitstralen. In het midden, over de as van de ruimte, een 3-faserail met een variatie op de in het gebouw aanwezige downlights. Bij de ‘treinzitjes’ zachte afgeronde spots met een diepgelegen lichtbron. Bij de zithoek extra sfeer in de vorm van een cluster hanglampen.

Zo heeft ieder onderdeel zijn eigen signatuur, passend bij en in het geheel. Zoals de opdrachtgevers aangeven een heerlijke plek om te werken.

UPDATE: De laatste vier foto's zijn van een tweede vestiging in ’s Hertogenbosch. Samen met de architect hebben we hier dezelfde uitstraling en sfeer neergezet op basis van de wensen van de klant.

Kenmerken

Zoetermeer, Den Bosch
Studio Gers
Lightnet, Vibia, Think paper, Deltalight, Serien, Wästberg