Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u een lichtontwerp laten maken en een lichtplan laten samenstellen voor bedrijven en/of kantoren in Noord-Holland? Dutch Light uit Ridderkerk is u graag van dienst. Ons team bestaat uit lichtontwerpers met uiteenlopende achtergronden, allen met een passie voor de beste verlichting. Wij begrijpen de complexe technische vereisten en combineren in onze lichtplannen creativiteit met intelligentie. Zo weten wij met ons bedrijf het gat tussen de lichtarchitect en de elektrotechniek te overbruggen. In 2011 is ons bedrijf opgericht en we hebben vanaf die tijd gewerkt aan een breed scala aan projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij stellen ook graag voor uw kantoren en/of bedrijven in Noord-Holland een lichtontwerp en lichtplan samen.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland in vier stappen gerealiseerd

Wij begrijpen bij Dutch Light in Ridderkerk als geen ander het belang van een professioneel lichtontwerp en lichtplan voor kantoren en bedrijven in Noord-Holland. Door middel van een goed doordacht plan voor verlichting wordt namelijk de productiviteit op de werkvloer hoger en is er minder snel sprake van vermoeidheid. Wanneer u ons inschakelt voor een lichtplan, maken we gebruik van de volgende vier stappen:

  1. Kennismakings- en oriëntatiegesprek: tijdens dit gesprek komen onze designers erachter wat uw uitgangspunten zijn voor het lichtontwerp voor bedrijven in Noord-Holland. Daarnaast wordt ook het budget besproken.
  2. Het lichtontwerp voor de bedrijven in Noord-Holland wordt gemaakt: naar aanleiding van het eerste gesprek wordt een schetsontwerp gemaakt. Hierin wordt door middel van sfeerbeelden de functie van het licht in beeld gebracht. Uiteraard op basis van de behoeften en de aard van het project.
  3. Het lichtplan voor de kantoren en bedrijven wordt definitief: het schetsontwerp wordt omgezet in een lichtplan en er wordt een offerte opgesteld.
  4. Realisatie van het lichtplan: indien u akkoord gaat met het lichtplan en de offerte volgt de inkoop en levering.

Bekijk onze andere projecten

Voor diverse kantoren en bedrijven in Noord-Holland mochten wij een lichtontwerp en lichtplan opstellen. Bekijk onze projecten voor onder andere kantoren om te zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen. We plannen graag een kennismakingsgesprek in.