Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wilt u een creatief en intelligent lichtplan laten ontwerpen voor uw bedrijf in de retail? Dutch Light uit Ridderkerk heeft al diverse projecten voor de retail gerealiseerd. Onze lichtdesigners ontwerpen hoogwaardige lichtconcepten in termen van duurzaamheid, onderhoud en levensduur. Onze ervaring met technische installaties en design zorgt voor een overbrugging tussen de architect en de ingenieur. Zo stellen wij een lichtplan samen dat ervoor zorgt dat uw bedrijf in de retail uitstekend verlicht wordt.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtplan voor de retail is erg belangrijk

Het laten ontwerpen van een lichtplan voor de retail door een professioneel advies- en projectbureau is erg belangrijk. Door middel van de juiste verlichting worden klanten de winkel ingelokt, voelen ze zich meer op hun gemak en blijven ze langer. Wij ontwerpen graag een lichtplan voor u dat aansluit op de gewenste sfeer die u wilt bereiken. Hierbij willen wij de best mogelijke verlichting realiseren op basis van esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, onderhoud en kosten.

Vraag naar de mogelijkheden

 Heeft u interesse in een lichtplan van Dutch Light in Ridderkerk, bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een intake, het bespreken van de mogelijkheden en het stellen van vragen. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen. We hebben al diverse projecten voor de retail gerealiseerd en zijn ook u graag van dienst.