Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Wanneer u graag een lichtplan wilt laten ontwerpen voor in het onderwijs in regio Noord-Holland of Zuid-Holland, is Dutch Light uit Ridderkerk u graag van dienst. Bij het ontwerp van een lichtplan, gebruiken wij een combinatie van creativiteit en intelligentie, waarbij we de meest complexe technische vereisten uitstekend begrijpen. We werken projectmatig en ons team bestaat uit lichtontwerpers met diverse achtergronden. U profiteert daarom van het best mogelijke lichtplan voor het onderwijs in Zuid-Holland en Noord-Holland.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtplan voor het onderwijs is essentieel

Het belang van professioneel lichtadvies en een lichtplan voor het onderwijs, in bijvoorbeeld Noord-Holland of Zuid-Holland, is erg groot. Door middel van de juiste verlichting in klaslokalen is het mogelijk om vermoeidheid tegen te gaan en de concentratie te verhogen. Wij hebben al diverse projecten in het onderwijs gerealiseerd. U kunt bij ons dan ook terecht voor een lichtplan voor diverse niveaus in het onderwijs in Noord-Holland en Zuid-Holland, bijvoorbeeld in het basis-, middelbaar- en hoger onderwijs. Natuurlijk staan wij ook voor andere onderwijsinstellingen klaar.

Wij bieden u diverse merken aan

Ons doel is om al onze klanten de best mogelijke verlichting te bieden en daarom wordt tijdens het ontwerpen van een lichtplan rekening gehouden met diverse factoren. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de functionaliteit, esthetiek, flexibiliteit, het onderhoud en de kosten. Om aan uw wensen te kunnen voldoen, bieden we u een grote hoeveelheid van merken aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Delta Light als uw voorkeur uitgaat naar spots. Wilt u liever armaturen laten installeren? Kies dan bijvoorbeeld voor het merk Kreon.

Neem vrijblijvend contact op met onze lichtspecialisten

Neem direct contact met ons op voor het plannen van een kennismakings- en oriëntatiegesprek in Ridderkerk door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen. We horen graag wat uw wensen zijn voor uw lichtplan in het onderwijs, in zowel regio Zuid-Holland en Noord-Holland, als elders in Nederland.