Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Bij Dutch Light in Ridderkerk ontwerpen wij graag een lichtplan voor de horeca voor u. Hierbij houden we rekening met de esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, het onderhoud en de kosten. Onze lichtdesigners begrijpen de complexe technische vereisten en combineren intelligentie met een creatieve benadering. Zo weten wij voor al onze klanten de best mogelijke verlichting te realiseren.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtplan voor de horeca in vier stappen

Wanneer u ons inschakelt voor een lichtplan voor de horeca, werken wij in vier fasen:

  1. We plannen een intakegesprek in, waarin we de behoeften en de gewenste sfeer voor uw project in kaart brengen.
  2. Onze lichtontwerpers gaan aan de slag met het maken van een schets en referentiebeelden. De functie van het licht staat in deze fase centraal.
  3. Het lichtontwerp wordt omgezet in een definitief lichtplan. Hierin worden alle armaturen benoemd en op de juiste plek gezet. We werken alleen met de beste verlichtingsmerken, zoals Artemide en Modular.
  4. We bieden u een scherpe en duidelijke offerte aan. Gaat u akkoord? Dan profiteert u van onze complete begeleiding van begin tot eind.

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u ons inschakelen voor een lichtplan in de horeca in regio Ridderkerk? Neem dan direct contact met ons op voor het inplannen van een intakegesprek. We horen graag wat uw wensen en ideeën zijn. Bel ons op via +31 (0)180 - 745 833 of stuur een e-mail naar info@dutchlightpro.nl.