Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Bent u op zoek naar een professionele lichtdesigner voor uw project in Rotterdam? Wij zijn u graag van dienst. Dutch Light is opgericht in 2011 en heeft een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp. Daarnaast begrijpen we de complexe technische vereisten van de projecten. Wij hebben de kennis, ervaring en visie om uw project tot een succes te maken.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtdesigner voor uw project in Rotterdam inschakelen

Bij Dutch Light in Ridderkerk, nabij Rotterdam, ontwerpt onze lichtdesigner voor onder andere de horeca, het onderwijs, kantorende zorg, retail en woningbouw lichtplannen in Rotterdam. Wanneer u ons inschakelt als lichtdesigner voor een project in Rotterdam, voorzien we u van de best mogelijke verlichting. Hierbij houden we onder andere rekening met de esthetiek, functionaliteit, flexibiliteit, het onderhoud en de kosten.

Neem contact met ons op

 Bent u geïnteresseerd in lichtadvies en/of een lichtplan van onze lichtdesigner, bijvoorbeeld voor op uw kantoor in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in Ridderkerk. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen. Bekijk ook alvast onze voorgaande projecten om een goed beeld te krijgen van onze mogelijkheden.