Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Bent u op zoek naar een lichtarchitect voor een project in Zuid-Holland? Dutch Light is een advies- en projectbureau in Ridderkerk dat actief is als lichtdesigner in de professionele verlichtingsmarkt. We werken voor diverse opdrachtgevers van naam en faam en ontwerpen ook voor uw project graag een uitstekend lichtplan. Doordat wij onze creativiteit en intelligentie combineren en de complexe technische vereisten volledig begrijpen, overbruggen we eenvoudig de kloof tussen de lichtdesigner en/of de lichtarchitect en de elektrotechniek.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Een lichtarchitect voor diverse projecten in Zuid-Holland

Bij Dutch Light in Ridderkerk ontwerpen we lichtplannen voor uiteenlopende branches. Zo schakelt u ons als lichtarchitect uit Zuid-Holland onder andere in voor projecten in:

Daarnaast hebben we als lichtdesigner ook diverse projecten gerealiseerd voor kantoren en bedrijven, bijvoorbeeld in Rotterdam, maar ook elders in Zuid-Holland, de rest van Nederland en het buitenland zijn wij actief.

Neem contact op met ons ervaren team

 Met ons ervaren team zijn wij als lichtarchitect en lichtdesigner de ideale partner voor uw project in Zuid-Holland. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakings- en oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de uitgangspunten en uw wensen voor de verlichting. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833, een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl of door het contactformulier in te vullen. Aan de hand van dit gesprek wordt er een schetsontwerp gemaakt en vervolgens ontstaat er een definitief lichtplan.