Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Kies voor de juiste sfeer binnen uw bedrijf door bijvoorbeeld te kiezen voor het merk Kreon dat prachtige verlichting geeft aan de ruimte. Dutch Light in Ridderkerk maakt prachtige lichtplannen met onder andere de integratie van dit hoogwaardige merk. Meestal is eenvoud de beste oplossing; dat bewijst de verlichting van Kreon keer op keer.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Kreon maakt van iedere ruimte een betekenisvolle dimensie met perfecte verlichting

De verlichting van Kreon is functioneel, discreet en tijdloos. Het merk voldoet aan de hoogste eisen en reikt oplossingen aan voor een breed scala aan toepassingen en technieken. Met trots integreren onze professionals in Ridderkerk dit verlichtingsmerk in een lichtplan voor de retail, horeca, zorg, et cetera. Bekijkt u graag ook de opties met andere verlichtingsmerken? Ons aanbod is breed, zodat we aan iedere wens kunnen voldoen.

Kies voor begeleiding van begin tot eind

Voor het beste lichtadvies schakelt u Dutch Light in. Van de eerste ideeën tot de uiteindelijke levering en installatie: wij begeleiden graag het gehele proces. Zo weet u zeker dat u de juiste sfeer binnen uw bedrijf of instelling creëert. Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar +31 (0)180 - 745 833 of een e-mail te sturen naar info@dutchlightpro.nl.