Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • We zijn onafhankelijk
  • Deskundige lichtontwerpers
  • Projectmatige benadering

Flos is een prachtig merk op het gebied van verlichting. Het merk is op zowel particulier als zakelijk vlak actief, maar bij Dutch Light in Ridderkerk werken wij veelal samen met zakelijke opdrachtgevers. De Flos-plafondlamp integreren we vooral bij lichtplannen voor architecten en ontwerpers, maar is ook een echte eyecatcher in de horeca of retail.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten hier

Kies voor Flos wanneer u uitdagende verlichting aandurft

Flos daagt uit, is gedurfd en origineel: de perfecte verlichting dus voor bijvoorbeeld designers, kunststudio’s en luxe retail of horeca. Onze lichtarchitecten in Zuid-Holland, namelijk in Ridderkerk, maken prachtige lichtplannen met integratie van dit merk. De Flos-plafondlamp, -vloerlamp of -wandlamp is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Gaat u het liefst voor een tijdloze lamp die subtiel in de ruimte hangt of staat, of past een opvallende en imposante Flos-plafondlamp het best bij de ruimte? We bekijken het graag samen!

Benader ons ook wanneer u interesse heeft in andere mooie merken

Wanneer u ons inschakelt voor het maken van een lichtontwerp, werken wij niet alleen met verlichting van Flos. We bekijken namelijk iedere opdracht objectief en bepalen dan welke verlichtingsmerken het best bij de situatie passen. Misschien is de Flos-plafondlamp wel de juiste keuze voor u, maar u kunt ook kiezen uit merken zoals:

Schakel onze hulp in

De sfeer in uw pand is ontzettend belangrijk, want het bepaalt het gevoel van uw bezoekers, klanten, patiënten, et cetera. Kies daarom voor een gedegen lichtplan dat wij creëren voor bedrijven in Utrecht en de rest van Nederland. Bel naar +31 (0)180 - 745 833 of stuur een e-mail naar info@dutchlightpro.nl om een intakegesprek in te plannen.