Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Levering en begeleiding

Wanneer onze offerte is goedgekeurd gaan we zo snel mogelijk over tot bestellen van alle benodigde producten. Wanneer deze binnenkomen wordt er in overleg met onze accountmanager een datum afgesproken voor de levering van de armaturen. Tijdens de installatie en realisatie van het project blijven onze accountmanagers nauw betrokken, om ervoor te zorgen dat de verlichting zonder problemen in gebruik genomen kan worden.

Zodra de installatie van de armaturen en een eventueel domoticasysteem voltooid is, horen we graag of alles naar wens is. Draadloze bediening wordt door ons uitgelegd, richtbare spots kunnen in overleg door ons zelf worden uitgericht. Zo zorgen we ervoor dat ons lichtplan ook in realiteit de perfecte verlichting oplevert. Na aankoop blijven wij uw partner op het gebied van verlichting. Als leverancier staan we natuurlijk garant voor de correcte werking van onze armaturen. Wanneer er een complicatie optreedt, kijken we samen naar een oplossing.

Waarom begeleiding?

Projectmatige benadering

Van idee tot installatie, onze lichtontwerpers en account managers zijn betrokken bij het gehele proces om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt

Eigen transportdienst

In direct overleg met u wordt ervoor gezorgd dat de producten op de juiste tijd en plaats worden geleverd

Technische begeleiding

Door de kennis en ervaring van onze medewerkers verstaan wij de technische vereisten die komen kijken bij een project. Samen met de installateur en eindgebruikers praten wij inhoudelijk mee over de installatie en uitvoering van het project.

We gaan pas weg als u tevreden bent!

Samen werken we toe naar een prachtig resultaat

Vragen over orders of leveringen? Neem contact op met Pascal

Pascal - Binnendienst

pascal@dutchlightpro.nl
Pascal