Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Advies

Bij het inrichten van een ruimte gaat licht een steeds belangrijkere rol spelen. Juist omdat u dit erkent en belangrijk vindt, wilt u dit onderwerp serieus nemen. Wij ondersteunen zowel op het creatieve als het technische vlak. Lichttechniek is een vak apart – en wij zijn er goed in. Bovendien brengen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verlichting - behalve meer mogelijkheden - soms ook extra uitdagingen met zich mee. Uiteindelijk is er altijd een oplossing!

Ook met vragen met betrekking tot duurzaamheid, normeringen en protocollen kunnen wij u helpen. We hebben ervaring in zeer uiteenlopende opdrachten, van lichtberekeningen in de openbare ruimte tot uitgebreid lichtadvies in BREEAM projecten. Wilt u lichthinder voorkomen? Schrijft uw bestek flicker-vrije verlichting voor? Is de lumen/watt verhouding een prioriteit? Wij herkennen de vraagstelling en kunnen u adviseren en de juiste armaturen voorschrijven.

Ook als uw lichtvragen minder ‘meetbaar’ zijn, hebben we de kennis in huis. We kennen meer dan 200 architecturale en decoratieve verlichtingsmerken, en blijven op de hoogte van alle nieuwe producten. Zo kunnen we vaak mooie armaturen aandragen zoals u ze voor ogen hebt. Bent u geschrokken van een prijsopgave van een concurrent? Wij werken voor alle budgetten en kunnen vaak vergelijkbare armaturen voorstellen met een iets kleiner prijskaartje.

Ook in uw woning is een professioneel lichtadvies van meerwaarde. We zorgen ervoor dat de verschillende ruimtes de perfecte verlichting krijgen waardoor er een goede balans ontstaat tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Licht wordt vaak gezien als ingewikkeld vraagstuk, Dutch Light ontzorgt en geeft advies op maat. Heeft u nog geen concrete vragen, maar wilt u de gehele lichtplanning doornemen? Onze ontwerpers maken een lichtplan op maat. Zie ook onze pagina ‘Lichtontwerp.’

Waarom advies?

Voorkom technische problemen tijdens de uitvoering

We kennen de producten, maar weten ook wat er voor nodig is om ze te laten werken.

Maximaliseer de beleving van uw ruimte

Onze lichtontwerpers zorgen voor een optimaal lichtbeeld door te kiezen voor de juiste kleuren en armaturen.

Bespaar kosten

Door de juiste armaturen en technieken te gebruiken kunt u soms een hoop geld besparen in installatie of op de energierekening.

100% op maat

Een lichtplan dat op jouw wensen aansluit en niet afhankelijk is van merkbelangen of eigen voorraad.

Innovatie

Door onze samenwerkingen met architecten en producenten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Lichtadvies nodig? Neem contact op met Jan Willem!

Jan Willem - Projectbeheer

janwillem@dutchlightpro.nl
Jan Willem