Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Het team achter Dutch Light

Pascal!

Als je Dutch Light kent, kan het niet missen dat je Pascal ook kent. Al vroeg kwam hij aan boord bij ons en ontwikkelde zichzelf tot de belangrijke spil die hij nu is binnen team Dutch Light. Voordat Pascal bij ons in het licht kwam, heeft hij verschillende functies bekleed en de nodige ervaring opgedaan waaronder in de bouw bij onder andere Ballast Nedam Bouw en DEKTA.

Al meer dan 10 jaar is Pascal voor onze klanten, relaties en leveranciers de welbekende en vertrouwde stem achter de telefoon. Pascal vormt het aanspreekpunt en is samen met Manon de kracht achter de binnendienst en hij is verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf order tot levering en uiteindelijke facturatie. 
Pascal is voor ons, naast die goed georganiseerde, geïnformeerde en gedisciplineerde collega ook de persoon die altijd open staat voor een goed gesprek en een luisterend oor.  

Mede door zijn sportieve achtergrond, weet hij als geen ander hoe het is een gewaardeerd aanvoerder te zijn. In zijn vrije tijd is Pascal vaak op het sportveld te vinden, zowel voetbal wat hem met de paplepel is ingegoten als ook FootGolf, waarin hij ook met een clubje een eigen vereniging heeft opgericht, FootGolf Club Rotterdam

Heb je een vraag over een lopende order, wil je informatie over…. Neem gerust contact met Pascal op.

Stay tuned voor collega Gerrit Jan.  

Pascal Jacobs
Pascal Jacobs

Jacqueline!

Recentelijk weer aan boord bij de Van Domburg Groep met een tweeledige functie. Namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen voor de groep & Communicatie & Marketing voor Dutch Light!

Jacqueline is een oude bekende, zij heeft namelijk eerder bij ons als ook bij Van Domburg Partners gewerkt. Nieuw team, nieuwe wegen ingeslagen, nieuwe huisstijl en kleine naamsverandering, maar in de basis staat Dutch Light nog steeds voor lichtadvies, lichtplannen en lichtinstallaties. In zowel de particuliere als in de zakelijke markt, nieuwbouw en renovatie, binnen- en buitenverlichting, kortom verlichting in de breedste zin van het woord van functioneel tot sfeervol decoratief.

Jacqueline is altijd betrokken gebleven en geïnteresseerd in de activiteiten van de gehele Van Domburg Groep. Dit typeert Jacqueline ook, betrokkenheid en passie voor wat zij doet.

Jacqueline heeft geruime ervaring in de PR &  Communicatie in de Corporate wereld bij merken als Samsung en Mitsubishi en op het gebied van liefdadigheidswerk bij onder andere Make-A-Wish.

Ze is een voorstander voor het aangaan van langdurige samenwerkingen en altijd op zoek naar win-win situaties. Wil je in contact komen om te bespreken wat u voor Dutch Light kan betekenen en óf wat Dutch Light voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op. 


Stay tuned voor de volgende collega, Pascal!

Jacqueline Koopman
Jacqueline Koopman

Arie!

Arie kwam al vroeg met het vak licht in aanraking en heeft dit sindsdien niet meer losgelaten. De toepassing van licht als belangrijk onderdeel binnen de architectuur, vormt voor hem nog steeds een dagelijks uitdaging.

Door zijn voorliefde voor kunst, licht, architectuur en cultuur weet hij projecten al vanaf de tekentafel in het juiste beeldende perspectief te plaatsen en van de gewenste lichtbeleving te voorzien. Zijn uitgebreide ervaring en kennis van de markt helpen hem om de juiste producten hiervoor te vinden en toe te passen.

Arie heeft jarenlang bij Kreon kunnen spelen met de bouwstenen van licht. Bij Dutch Light past hij dezelfde architecturale kijk op licht nog veel toe. In zijn dubbele rol als senior lighting consultant en onafhankelijk lichtontwerper kan hij al zijn ervaring en creativiteit volledig kwijt in onze uitdagende projecten.

Wil jij een keer van gedachten wisselen over een mogelijke lichtinvulling of verrast worden door het lichtoog van Arie, neem dan contact met hem op.

Stay tuned voor de volgende collega Jacqueline.

Arie Kraaijeveld
Arie Kraaijeveld

Theo!

Dit keer staat Theo in de spotlight als teamlid! Hem voorstellen is voor velen wellicht overbodig. De markt kent Theo en Theo kent de markt. Senior is de klassieke benaming, maar wij vinden Theo leeftijdsloos.

Al meer dan een halve eeuw is Theo actief in de branche en hij is met licht en bijbehorende techniek in aanraking gekomen toen hij bij zijn broer Henk Baptist van Siegers Lichtarchitectuur ging werken in 1987. Theo geeft aan dat deze tijd een geweldige leerschool voor hem is geweest.

Als we aan Theo iets vragen, dan weet hij wat er te koop is en hij is goed in het zoeken naar passende oplossingen. Theo, met zijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid deelt maar al te graag zijn vergaarde diepgaande kennis, een ‘levende licht-wikipedia’. Theo vergeet hierbij niet de uitvoerbaarheid, want als het niet werkt, is het nutteloos zou Theo zeggen.

Onze La Bomba is autodidact, houdt van actie en tempo, is resultaat gericht en is vooral van de Rotterdamse duidelijkheid en.. oh ja, dát allemaal tegen de beste prijs.

Binnen ons team vervult Theo de rol van alleswetende senior lighting consultant, maar zoals u waarschijnlijk al van hem zult weten, luistert hij niet graag naar titels en doet hij liever wat er gedaan moet worden. Geen soldeerbout, steiger, energievraagstuk, knipperende lichtbron of Dali protocol schrikken hem af. Theo gaat er gewoon voor om tot de juiste lichtoplossing te komen.

Mocht u een keer een licht-technische uitdaging met hem willen aangaan, Theo neemt altijd zijn telefoon op!

Zijn sportieve levensstijl is ongetwijfeld de reden voor zijn dynamische uitstraling en grote uithoudingsvermogen. Geen berg is voor hem letterlijk te hoog en geen afdaling te zwart. In zijn vrije tijd is Theo dan ook groot fan van toerskiën (een combinatie van energievriendelijk omhoog klimmen en daarna tussen de rotsen door naar beneden skiën) als ook van hardlopen en fietsen.

 Stay tuned voor de volgende collega: Arie.

Theo Baptist
Theo Baptist

Gideon!

Na Fokko, Jan Willem en Manon stellen we graag Gideon aan u voor.

Gideon is Financieel en Operationeel Directeur (COO) van de Van Domburg Groep, waarvan Dutch Light onderdeel uitmaakt. Binnen Dutch Light vervult hij de rol van gedreven coach. Mede door zijn grote passie voor sport weet Gideon hoe het is om samen met een team ambities neer te zetten en om te zetten naar doelstellingen om vervolgens samen te verwezenlijken.

Met oog voor detail en een ontwikkelde passie voor design & interieur staat Gideon aan het roer van team Dutch Light en samen met CEO Ed van Domburg leidt Gideon de Van Domburg Groep door een professionalisering, ingezet met de overname door moedermaatschappij Midwich

Gideon zijn dagelijkse routine bestaat uit het vormgeven en optimaliseren van processen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en daarmee de Van Domburg én Dutch Light kenmerkende service en kwaliteit naar een nóg hoger niveau te brengen.

Gideon draagt het stokje over aan Theo. Stay tuned. 

Gideon
Gideon Steeds

Manon!

Manon is de vrouw binnen team Dutch Light. Twee jaar geleden kwam ze bij ons in het licht.

Door haar opleiding en achtergrond in de hospitality-wereld, staan begrippen als representatie, loyaliteit en het gevoel voor service hoog bij haar in het vaandel. Manon heeft in twee jaar veel over geleerd over licht, onder meer door het volgen van een opleiding bij De Lichtschool. Zo is ze nog elke dag bezig om de boeiende wereld van verlichting nog meer haar eigen te maken.

Manon houdt van structuur, is punctueel en zorgt dat de zaken ook daadwerkelijk worden opgevolgd. Tussen alle mannen in haar omgeving is dat best een handige kwaliteit. Manon vormt vanaf haar afdeling orderverwerking de schakel tussen klant en leveranciers, en staat altijd klaar om deze zo goed mogelijk te helpen.

Heb je vragen? wil je weten wat de status van je order is, wil je info over een bepaald product, neem gerust contact met Manon op en zij helpt je ongetwijfeld verder.

Manon geeft het stokje verder door aan Gideon. Stay tuned.

Manon
Manon Visser

Jan Willem!

20 jaar geleden is Jan Willem de interieurwereld ingerold, waar hij al snel zag dat inrichten om organiseren vraagt. Bij Vitra, Deltalight en Facilitylinq was hij al waardevol op dat vlak. In ons team werkt Jan Willem als projectmanager in een voor hem al bekende markt. In de verlichtingsmarkt geven de afwisseling en de vernieuwing hem de uitdagingen waar hij blij van wordt.

'Hands on' typeert Jan-Willem het meest; helder en duidelijk bij het informeren en praktisch op de bouwlocatie. Hij deelt zijn kennis en ervaring op een prettige manier. Daarbij is voor Jan Willem vanzelfsprekend dat afspraak ook echt afspraak is.

Wil je zelf ervaren hoe Jan Willem projecten opvolgt, neem dan Contact op met Dutch Light of stuur hem een mail

Jan Willem Brinkman

Fokko!

Al vroeg heeft Fokko de liefde voor design ontwikkeld. Via verschillende werkgevers als o.a. Vitra, Siegers Lichtgroep, Delta Light en Nimbus. Bij Delta Light ontwikkelde hij nog meer de focus op het aspect licht.

Het kennen van klassiekers en nieuwe ontwerpen maakt dat Fokko zich als een vis in het water voelt bij ontwerpend Nederland. Met speels gemak stelt Fokko vragen om de kern van het vraagstuk boven te krijgen en hierop te acteren en vervolgens een passende oplossing aan te dragen.

Meedenkend en adviserend om samen tot het beste resultaat te komen. Als je alles tot je beschikking hebt in deze beweeglijke markt, wordt het alleen maar leuker. Dat vormgeving bij Fokko hoort, zie je in zijn plannen. Geen doorsnee, maar een vanuit eigenheid samengestelde mix van design.

Fokko is binnen Dutch Light naast Lighting Consultant en Teamleader Sales ook het aanspreekpunt voor het agentuur Nimbus Lighting en Rosso-Acoustic voor de Nederlandse en Belgische markt.

Dus heb je vragen omtrent licht(planning) en de toepassing ervan of wil je graag meer weten over Nimbus of Rosso-Acoustic, stuur hem dan gerust een mail.

Fokko Mourer
Fokko Mourer