Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Verlichting als blikvanger

Verlichting is er in alle vormen en maten, architecturaal en decoratief, opvallend of onopvallend, van eenvoudige inbouwspot tot indrukwekkende blikvanger.

Een ‘eye-catcher’ is een bijzonder object dat de aandacht trekt, vaak groot in omvang. Denk hierbij aan een imposant bouwwerk wanneer u een stad binnen rijdt, het pronkstuk van een museum dat in de mooiste zaal geplaatst wordt, of opvallende architecturale onderdelen in een gebouw. Ook een indrukwekkende lichtinstallatie kan een blikvanger zijn. Licht trekt de aandacht en stuurt uw blik in de richting waar jij wilt. Combineer dit met een goed armatuurontwerp en u hebt een blikvanger die direct opvalt.

Waarom wilt u iets dat echt opvalt?

Voor een bedrijf dient een blikvanger meer dan alleen een decoratief doel; het is ook goed voor de zaken. Omdat een blikvanger het eerste is waar men naar kijkt, bepaalt het ook de sfeer van de ruimte en is daarmee een uitbreiding op het visitekaartje van het bedrijf. U wilt tenslotte indruk maken en beter herinnerd worden. Een blikvanger is spraakmakend, iets om over te praten als uw relaties te gast zijn. Als u het goed doet vertellen zij er weer over in hun netwerk.

De digitale voordelen van een blikvanger

Naast de fysieke ervaring werkt een mooie lichtinstallatie ook goed in de digitale uitstraling van een bedrijf. Simpel gezegd; het zorgt er voor dat de organisatie meer gezien en beter herkend wordt.

Het is logisch dat dit herkenbare beeld bewust of onbewust regelmatig te zien is op uw website en sociale media. Dat gaat uiteindelijk meewerken aan de herkenbaarheid van uw organisatie. Op die manier werkt de lichtinstallatie als een online uithangbord en marketinginstrument voor uw bedrijf.

Conclusie

Een blikvanger bevordert de zaken op meerdere manieren en een lichtinstallatie is hier een goed middel voor omdat het oog er direct op valt en de beleving versterkt.

Benieuwd hoe een blikvanger ook voor u een goede toevoeging zou zijn en op welke manier verlichting dit kan faciliteren of versterken? Neem dan gerust contact met ons op via de mail naar info@dutchlightpro.nl of bel ons op +31 (0)180 - 745 833.